Kakut

Creme brulee

Creme brulee

Tv:stä tuttu voittajakakkumme. Mutakakkupohjan päällä bourbon-vaniljamousse, välissä creme brulee -vanukassydän ja suolakaramellikerros. Pinnassa paahdetun sokerin makuinen glasyyri.

Lime-valkosuklaamoussekakku

Lime-valkosuklaamoussekakku

Makean valkosuklaan ja kirpeän limen yhdistelmä, joka on kestosuosikki vuodesta toiseen. Pohjan teemme perinteisesti digestive-kekseistä, ja tässä kakussa ei ole valkosuklaassa pihistelty. Jogurtti ja limemehu toisessa moussekerroksessa viimeistelevät kakun pirteäksi.

Triplasuklaamousse

Triplasuklaamousse

Suklaakeksipohjan päällä kerros 60% san felipe-suklaasta tehtyä tummasuklaamoussea ja valkosuklaacremeaux. Pintaan kaadamme pehmeän suklaacanachen. Täyteläinen, vahva maku ei jätä ketään kylmäksi.

Marjaiset mousset

Marjaiset mousset

Teemme ympäri vuoden erilaisia, vaihtuvia moussekakkuja kauden hedelmiä ja marjoja käyttäen. kysy valikoimaamme myymälästä, soittamalla tai sähköpostitse. Räätälöimme myös yksilölliset kakut toiveidesi mukaan, kun olet ajoissa liikkeellä.

Suklaakermakakku L

Suklaakermakakku L

Tumman suklaan ja raikkaan vadelma-herukkahillon yhdistelmä, herkullinen valinta suklaan ystävälle.

Perinteinen sokerikakkupohja, appelsiinikostutus, vadelma-mustaherukkahillo, suklaacanache-kermavaahto, reunoilla suklaahile, pinnassa san felipe-suklaasta tehty pehmeä canache. Koristeet kauden mukaan.

Marjakermakakut VL

Marjakermakakut VL

Raikas ja perinteinen kakku kotimaisista marjoista, oikeasta kermasta ja valkosuklaasta leivottuna, makuina mansikka, vadelma, mustikka-vadelma tai lakka.

Perinteinen sokerikakkupohja, appelsiinikostutus, kakkukohtainen marjahillo, vanilja-kermavaahto, valkosuklaakihara-reuna, pinnassa marjat, kuumahyytelö.

Kinuskikermakakku L

Kinuskikermakakku L

Kermakakkujen klassikko, johon keitämme itse kinuskin. Paahteisen makean maun taitamme pirteällä mango-appelsiinihillolla. Kinuskia käytämme myös täytteeseen.

Perinteinen sokerikakkupohja, appelsiinikostutus, kinuskikermavaahto, paahtokinuskipinta, reunalla riisikrokantti.

Katso lisää

Erikoiskakut

Ristiäisiin, polttareihin, lastenkutsuille, teemajuhliin jne. voimme toteuttaa muotokakkuja, kerroskakkuja, valokuvakakkuja ym. Tilaukset ja neuvottelut mieluiten sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen toimitusta. Kuvia kakuista lisää Facebookissa