• AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

  • AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

    AINA LÖYTYY SYY HERKUTELLA

black1pix
sahalaita yla

 

Suklaakermakakku L

kakku_2



Tumman suklaan ja raikkaan vadelma-herukkahillon yhdistelmä, herkullinen valinta suklaan ystävälle.

Perinteinen sokerikakkupohja, appelsiinikostutus, vadelma-mustaherukkahillo, suklaacanache-kermavaahto, reunoilla suklaahile, pinnassa san felipe-suklaasta tehty pehmeä canache. Koristeet kauden mukaan.

Marjakermakakut VL

kakku



Raikas ja perinteinen kakku kotimaisista marjoista, oikeasta kermasta ja valkosuklaasta leivottuna, makuina mansikka, vadelma, mustikka-vadelma tai lakka.

Perinteinen sokerikakkupohja, appelsiinikostutus, kakkukohtainen marjahillo, vanilja-kermavaahto, valkosuklaakihara-reuna, pinnassa marjat, kuumahyytelö.

Kinuskikermakakku L

kakku_1



Kermakakkujen klassikko, johon keitämme itse kinuskin. Paahteisen makean maun taitamme pirteällä mango-appelsiinihillolla. Kinuskia käytämme myös täytteeseen.

Perinteinen sokerikakkupohja, appelsiinikostutus, kinuskikermavaahto, paahtokinuskipinta, reunalla riisikrokantti.

Lime-valkosuklaamoussekakku VL

IMG_8341
kakku_3



Makean valkosuklaan ja kirpeän limen yhdistelmä, joka on kestosuosikki vuodesta toiseen. Pohjan teemme perinteisesti digestive-kekseistä, ja tässä kakussa ei ole valkosuklaassa pihistelty. Jogurtti ja limemehu toisessa moussekerroksessa viimeistelevät kakun pirteäksi.

Digestivekeksi, voi, sokeri, kerma, jogurtti, valkosuklaa, lime.

Creme brulee

cremebrulee2 2
cremebrulee3 2
cremebrulee4 2



Tv:stä tuttu voittajakakkumme. Mutakakkupohjan päällä bourbon-vaniljamousse, välissä creme brulee -vanukassydän ja suolakaramellikerros. Pinnassa paahdetun sokerin makuinen glasyyri.

Erikoiskakut

Ristiäisiin, polttareihin, lastenkutsuille, teemajuhliin jne. voimme toteuttaa muotokakkuja, kerroskakkuja, valokuvakakkuja ym. Tilaukset ja neuvottelut mieluiten sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen toimitusta.

Tuplasuklaamousse

kakku_5



Suklaakeksipohjan päällä kerros 60% san felipe-suklaasta tehtyä tummasuklaamoussea ja valkosuklaacremeaux. Pintaan kaadamme pehmeän suklaacanachen. Täyteläinen, vahva maku ei jätä ketään kylmäksi.

Marjaiset mousset

kakku_4



Teemme ympäri vuoden erilaisia, vaihtuvia moussekakkuja kauden hedelmiä ja marjoja käyttäen. kysy valikoimaamme myymälästä, soittamalla tai sähköpostitse. Räätälöimme myös yksilölliset kakut toiveidesi mukaan, kun olet ajoissa liikkeellä.